zaterdag 2 november 2013

Meevallertjes

Laatst had ik een aanbieding van chips bij het boodschappen doen. Per 2 zakken was er korting. Toen ik op de bon keek, zag ik dat er maar 1x korting was afgehaald. Toen ik nog een keer keek zag ik dat dat kwam omdat de cassiere maar 3 zakken chips had aangeslagen. Mijn korting was dus veel groter :).

Het valt mij ook op dat wanneer je afgeprijsde artikelen koopt omdat de datum bijna bereikt is, de cassiere dat vaak niet ziet. Ik sta dus regelmatig bij de klantenservice. Laatst zelfs voor € 1,18!


Wat vinden jullie van het feit dat Sanoma zoveel bladen gaat schrappen? Ik had zelf net toevallig mijn abonnement op zo'n blad opgezegd. Niet omdat ik het te duur vond, ik had nl een hele goede aanbieding gekregen, maar omdat ik er achter kwam dat ik te weinig tijd heb om te lezen. Ik lig alweer iets van 8 weken achter. Het blad dat ik opgezegd heb blijft wel, maar het lijkt mij een leuke ontwikkeling als deze samengevoegd gaat worden. Er zullen nu veel minder gespecificeerde bladen op de markt komen, en veel meer met van alles wat erin. Ben benieuwd!Mijn doelstelling met betrekking tot de kachel is gehaald! Ik wil deze niet voor 1 oktober aanzetten, maar nu een maand later is deze pas 3 of 4 keer aangeweest. En niet door mij! Gisteravond zat ik nog in de kou, ik heb toen zo'n fleecedeken met mouwen gepakt, binnen een half uur zat ik bijna te zweten!

4 opmerkingen:

 1. Ja, het overkomt mij ook wel eens. Als kassières die 35 procent-korting-sticker niet zien dan heb je pech en betaal je dus de volle mep! Daarom controleer ik ook altijd de kassabon en sta ik ook weleens weer bij de servicebalie. En een fleecedekentje op de bank heb ik ook. Heerlijk warm! De verwarming is daardoor hier ook nog niet aan geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik controleer ook vaak de kassabon, zo moet ik ook regelmatig terug naar servicebalie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik leg de 35% korting producten voor op de band met stickers naar hen toe. Dan de bonus en dan de gewone boodschappen. Is makkelijker ook met bon controleren. Ik ga er ook voor terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat je bent gestopt met bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen