vrijdag 18 oktober 2013

Bloggen

Hier is weer eens een berichtje van mij. Ik heb geen idee wat ik de afgelopen tijd heb gedaan wat zoveel tijd opslokte, ik heb zelfs geen tijd gehad voor mijn zelf-studie! Ik voel mij ondertussen ontzettend schuldig dat ik geen blog schrijf, maar bij deze geef ik door dat het waarschijnlijk niet anders gaat worden. Nu kan ik ten minste zonder schuldgevoel de weken weer door ;). Uiteraard doe ik wel mijn best om meer dan 1x per maand tijd te maken voor mijn blog.

Ik heb al eens geschreven dat mijn rss-reader niet meer werkt zoals ik dat wil. Ik heb tot nu toe nog geen waardige vervanger gevonden, en lees dus ook geen blogjes van jullie op het moment. Erg jammer, ik hoop dat het probleem zich gauw oplost.
Mijn pc kan op het moment ook helemaal niet meer aan, ik hoop 'm dit weekend te repareren, mijn bestanden eraf te halen en helemaal leeg te halen. Leuke klus, maar niet heus. Lukt het wel, dan scheelt mij dat balende kids, gezeul met de laptop en niet te vergeten een leuke reparatienota. (ik typ dit nu op de tablet).
Klein vraagje nog, ik heb deze week een mailtje gehad van feedspot, een website die het gemis van googlereader op zich heeft genomen. Deze site heeft mijn blog als aanbeveling erop gezet, en ik heb al 29 volgers. Allemaal uit het buitenland! Nu vraag ik mij af, wat moeten die buitenlanders nu met mijn blog??? Hebben jullie ook zo iets gehad in de mail, of er over gehoord misschien? Ik vind het een beetje raar....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten